Bon Chat je již zadaný

09.08.2010 15:58

O víkendu bylo deštivé a celkově nepěkné počasí a tak jsme ho strávili převážně doma. Víkend to byl ale i tak příjemný, přestože někde velká voda opět ničila co se dalo, ale my jsme absolvovali několik návštěv. Přijeli se na nás podívat, dneska už můžeme říct, majitelé pejska Bexlyho Berta, manželé Kubátovi, kteří nikdy nepřijedou s prázdnou a těm našim zrzounkům a nejenom jim, přivezou spoustu dárků, za což moc děkujeme. Také nás navštívili noví zájemci o štěňátko naší Bassinky, kteří k nám přijeli až z dalekého Ústí nad Labem. Bylo velké dilema, které štěňátko si vybrat. Chvíli to snad i vypadalo, že pokud se nedomluví, tak si budou muset odvézt dva, ale nakonec jim padl do oka Bon Chat, nebo spíš tentokrát něžné pohlaví ustoupilo a nechalo to na vůdci budoucí smečky.

V neděli nás navštivili chovatelé z CHS Bavorský Erb. Nedávno měli také štěňátka a protože to k nám nemají zase tak daleko a hlavně se jim po malých rošťácích stýská, přijeli na krátkou návštěvu a zavzpomínat jaké to bylo s nimi nadělení.

Postupně si zrzounci nacházejí své nové domovy, tak hlavně, aby se jim a jejich novým páníčkům společně dobře žilo a jednou všichni mohli vzpomínat, že to veškeré úsilí spojené s jejich čtyřnohým kamarádem mělo svůj význam a že to za to stálo.

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode